top of page

VORES MISSION

Ture, charter og arrangementer i et venligt og trygt miljø.

En tur med Nordlyset handler om at leve i nuet, erkendelsen af, at rejsen er målet i sig selv. Følelsen af vinden i dit ansigt, lyden af bølgerne der brydes på stævnen, de stabile bevægelser der er unikke for et træskib. Disse fører til en ligevægt der når ind til sjælen.


Ombord på Nordlyset er fokus på bæredygtighed og velvære. Vi bruger sejlene når vi kan, og ved at lægge kursen efter forholdene på dagen giver vi vores gæster den bedst mulige oplevelse.


Du er velkommen til at deltage så meget eller så lidt, du ønsker, alt efter dine evner og interesser. Og altid nøje overvåget af det opmærksomme mandskab. Nyd at bruge din krop når sejlene skal op og ned. Hvem får ikke gåsehud, når sejlene er sat, og motoren slukkes? Da er i virkelig ét; Vinden, Skibet og Dig.


Vi har tid til latter og dumhed, men også dyb samtale og refleksion. I solskin, på grå dage, i regn og tåge. Alle dage er gode, når skibet har det godt.

Vi tilbyder planlagte ture, charter og arrangementer ombord på skibet i havn. Besætningen er håndplukket med strenge krav til kvalifikationer. Kendskab til de færøske farvande, førstehjælp og skibets sikkerhed er indlysende, men venlighed og empati er et andet absolut must, da vi betragter dig som vores gæst og ønsker, at du skal opleve autentisk færøsk gæstfrihed på dit besøg hos os.


Vores politik er enkel. Hvis vi ikke kan levere en sikker og behagelig oplevelse, annullerer vi rejsen og refunderer alle betalinger.

Comments


bottom of page